C.E.A.V. Centre Espeleològic Alpí Vallesà

5ª EDICIÓ CAMINADA POPULAR VILA DE MONTCADA

Diumenge passat 28 de Setembre a les 08’00 hores al Parc de la Mina es va donar el tret de sortida a la 5ª Edició de la Caminada Popular Vila de Montcada, en la qual uns 180 participants van recórrer les senderes de la Serra de Marina passant pels municipis de Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Montcada i Reixac. Com en totes les edicions anteriors CEAV va comptar amb la col·laboració de diversos comerços i entitats de Montcada i altres localitats. A pesar que el pronòstic meteorològic per a aquest dia no era res bé, volem destacar que la participació va ser d’allò més satisfactòria i agrair tant la participació com la col·laboració de tots aquests comerciants, entitats i persones que ens donen suport any rere any. Esperem anar sempre millorant, ara solament queda començar a preparar la propera Edició de la CPVM.

 

Galeria d’Imatges “Facebook”

 

CEAV és una entitat sense ànim de lucre.