C.E.A.V. Centre Espeleològic Alpí Vallesà

01 de Juliol FESTA 50 ANIVERSARI CEAV al Parc de la Mina

El 01 de Julio a partir de les 10:30 h. al Parc de la Mina (zona casal gent gran Casa de la Mina) CEAV celebra la seva Festa 50 Aniversari CEAV, els més joves poden llançar-se en tirolina, creuar un pont tibetà, saltar i escalar en un gran rocòdrom inflable.

Us esperem!!!.

El 01 d’Abril de 1967 CEAV va emprendre un camí en el qual a través de senderes, avencs, barrancs i cims fa ja 50 anys intenta fomentar els esports de muntanya i el respecte al mitjà natural, aquest tipus d’esports a més realcen la companyonia i un hàbit de vida saludable, així com l’ètica i el bon fer.

En col·laboració amb col·legis i entitats administratives i altres entitats excursionistes locals hem intentat promoure la nostra passió per la muntanya i els esports que en aquesta es realitzen.

En aquest recorregut d’un lustre hem passat molt bons moments i també algun que un altre mal glop però mai hem desistit en el nostre projecte de fomentar els esports de muntanya i les bones pràctiques en realitzar-los.

CEAV és una entitat sense ànim de lucre.