C.E.A.V. Centre Espeleològic Alpí Vallesà

CEAV Als Col.legis “Elvira Cuyás 2017”

Dissabte passat 17 de Juny el col·legi Elvira Cuyás va celebrar la seva festa de finalització de curs i com altres anys l’AMPA va sol·licitar a CEAV el muntatge d’una tirolina per a diversió dels més joves, est és el tercer any que CEAV col·labora amb l’AMPA del col·legi Elvira Cuyás, així com en anys anteriors va prestar col·laboració en altres col·legis locals com: El Viver, Font Freda i Mitja Costa.
Tirolinas, ponts tibetans, rocòdroms, etc., una forma divertida de promoure l’esport d’aventura entre els més joves, per la qual cosa CEAV agraeix a aquests col·legis que comptin amb nosaltres per a aquesta fi.

Si vols visualitzar el vídeo fes clic al següent enllaç:     “CEAV als col.legis”

CEAV és una entitat sense ànim de lucre.