C.E.A.V. Centre Espeleològic Alpí Vallesà

FESTA 50 ANIVERSARI CEAV

El passat 01 de Julio de 2017 CEAV va celebrar una festa per la seva 50 aniversari al Parc de la Mina, es va muntar un petit circuit esportiu pels més joves amb tirolina, pont tibetà i progressió vertical a més d’un rocòdrom inflable, la diversió estava assegurada al compàs de bona música i envoltats d’amics de CEAV no faltava conversa, riures i benestar. L’assistència de pares i nens va ser molt satisfactòria i a tots ells volem agrair la seva assistència a aquesta festa amb la qual volíem mostrar a tot aquell que estigués disposat a passar una estona amb nosaltres la màgia dels esports de muntanya i la companyonia que aquests inculquen. Esperem gaudir de la vostra companyia molts, però que molts anys més.

Salutacions i Muntanya.

Galeria d’Imatges

Vídeo

 

 

CEAV és una entitat sense ànim de lucre.