C.E.A.V. Centre Espeleològic Alpí Vallesà

9ª EDICIÓ CAMINADA POPULAR VILA DE MONTCADA

El proper 30 de setembre tindrà lloc la 9º edició de la Caminada popular Vila de Montcada aquest any hem decidit sortir des de la mateixa porta de C.E.A.V.

Aquesta és la nostra manera de reivindicar a tots aquells que no volen veure la importància d’aquest tipus d’entitats creades per a la gent i sense cap tipus d’ànim de lucre tenen per a la societat i al mateix temps demostrar que CEAV en els seus més de 50 anys d’existència ha estat, és i seguirà sent un espai destinat i dedicat a fomentar l’esport de muntanya a Montcada i Reixac, que l’actual problema que tenim amb el local, no ens farà desistir del poder realitzar allò que més ens agrada i enorgulleix, el donar a conèixer els enormes valors esportius i morals que inculquen en les persones la pràctica d’esports de muntanya.

En aquesta edició el recorregut de la CPVM és de 15 km que a través de corriols portarà als caminants pels tres municipis que uneix la Serralada de Marina: Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet i Badalona, realitzant una circular i comptant amb passos obligats com a Poblat Ibèric de Puig Castellar, Ca l’Alemany, Ermita de Sant Onofre i Ermita de Sant Climent a part de diversos corriols, pujades i baixades on podràs gaudir de la Serralada de Marina.

Els senderistes tindran a la seva disposició dues avituallaments/controls durant el recorregut i entrepà i beguda a l’arribada.

El preu de la inscripció inclou: avituallaments, samarreta “amb nou disseny CPVM” i entrepà a l’arribada i com en totes les seves edicions, alguna sorpresa.

El preu d’inscripció és de 8€ per als federats i 11€ per a la resta i la podeu realitzar a partir del dia 03 fins al 27 de Setembre en CEAV tots els dimarts i dijous de 18’30h a 20’30h, a través del nostre correu electrònic ceavmontcada@gmail.com (heu d’adjuntar el tríptic d’inscripció, que et pots descarregar de l’enllaç en aquesta mateixa pàgina emplenat i el justificant de pagament per transferència) o en ATMO en carrer Montiu 12, Montcada Centre de 09’00h a 13’00h i de 15’00h a 19’00h.

Us esperem el proper 30 de Setembre.

 

Tríptic d’inscripció CPVM 2018

 

 

CEAV és una entitat sense ànim de lucre.