C.E.A.V. Centre Espeleològic Alpí Vallesà

10ª Ed. CAMINADA POPULAR VILA DE MONTCADA (CPVM)

Deu anys fent-la possible!!!

Diumenge que ve 27 d’Octubre de 2019 a les 08.00 h en la Plaça dels Capellans Obrers CEAV donarà inici a la 10a Edició de la ja coneguda Caminada Popular Vila de Montcada, aquesta nova edició que compleix una dècada, per a nosaltres tot un repte, hem decidit que el recorregut d’uns 14 km aproximadament transcorri íntegrament per senderes del P.N. de Collserola que abasta el nostre municipi Montcada i Reixac.

El preu d’inscripció és de 7€ per als Socis de CEAV, 9€ per als federats i 12€ per a la resta i la podeu realitzar a partir del dia 01 fins al 24 d’Octubre en CEAV tots els dimarts i dijous de 18’30h a 20’30h, a través del nostre correu electrònic ceavmontcada@gmail.com (heu d’adjuntar el tríptic d’inscripció, que et pots descarregar de l’enllaç en aquesta mateixa pàgina emplenat ìntegrament “no oblidis marcar la talla de samarreta” i el justificant de pagament per transferència) o en ATMO en carrer Montiu 12, Montcada Centre de 09’00h a 13’00h i de 15’00h a 19’00h.

El preu de la inscripció inclou: avituallaments, samarreta i butifarra amb pa amb tomàquet i beguda a l’arribada i com en totes les seves edicions, alguna sorpresa.

Els senderistes tindran a la seva disposició dues avituallaments/controls durant el recorregut i butifarra amb pa amb tomàquet i beguda a l’arribada.

Volem donar-vos les gràcies per fer possible una dècada de CPVM i us esperem el pròxim 27 d’Octubre.

Salutacions i força muntanya!!!

 

Tríptic d’Inscripció CPVM 2019

 

CEAV és una entitat sense ànim de lucre.