C.E.A.V. Centre Espeleològic Alpí Vallesà

10ª Ed. CAMINADA POPULAR VILA DE MONTCADA

Hem fet la 10a !!!

La 10ª Edició de la Caminada Popular Vila de Montcada:

Diumenge passat 27 d’Octubre com tots els anys a les 08.00 h CEAV va donar el esclat de sortida de la coneguda CPVM, aquest 2019 ha estat la 10a edició d’aquest esdeveniment, al voltant d’uns 150 participants després d’unes porcions de deliciosa coca i uns xarrups de moscatell van tirar a caminar per a recórrer els aproximadament 15 km de recorregut d’aquesta nova edició de la CPVM.
Aquest any CEAV a cregut a bé que el recorregut íntegre transcorregués pel terme municipal de Montcada i Reixac, la incorporació fa pocs anys del mític Turó de Montcada al Parc Natural de Collserola i la creació del Mirador de l’Estrella bé el mereixien, no hem d’oblidar la gran importància que aquest bell parc natural té per a l’àrea metropolitana i tots els municipis que aquesta abasta, perquè és el nostre millor aliat en la lluita contra la contaminació ambiental, es mereix el major dels honors i la màxima cura i respecte.
A tots aquests senderistes i col·laboradors que heu fet possible aquests 10 anys de CPVM, us volem donar les gràcies en nom de CEAV pel vostre suport i participació.

Salut i Força Muntanya !!!

 

Àlbum d’Imatges fes clic al següent enllaç:

Àlbum d’Imatges

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEAV és una entitat sense ànim de lucre.